Як можна зарядити ноутбук без світла: дуже простий, але ефективний спосіб
Як можна зарядити ноутбук без світла: дуже простий, але ефективний спосіб

Як можна зарядити ноутбук без світла: дуже простий, але ефективний спосіб

Як зарядити ноутбук, якщо немає розетки - використати пауербанк і кабель, продуктивність зарядки залежатиме від характеристик ваших пристроїв.

Ноутбук стає нашою головною робочою станцією в моменти частих відключень електрики. Пристрій можна заряджати і залишатися на зв'язку на роботі. Багато хто задається питанням, як зарядити ноутбук без зарядки в домашніх умовах, і ми розповімо про спосіб із пауербанком.

Автор YouTube-каналу Alex Boyko показав, як можна заряджати ноутбук за допомогою павербанка, і пояснив, які характеристики має мати батарея для гарної зарядки.

Як за допомогою повербанка зарядити ноутбук

Підберіть павербанк

Щоб добре заряджати свій ноутбук, потрібно придбати павербанк на 30 000 міліампер-годин. Потужність має бути 50-60 ват. Він має видавати 20 вольт.

Купіть кабель

Потрібно придбати кабель-конвертер: з одного боку в нього має бути USB Type C конвектор, а з іншого - конектор, як на шнурі до вашого ноутбука. Необхідні кабелі та перехідники можна придбати в Інтернеті.

Ставимо ноутбук на зарядку

Підключаємо за допомогою кабелю ноутбук до павербанка і перевіряємо зарядку. Швидкість зарядки залежить від можливостей павербанка і пропускної здатності кабелю. Ці параметри потрібно подивитися в інструкції до кабелю і батареї.

Дивіться відео, як просто зарядити ноутбук від павербанка:

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом