Як смачно посмажити кабачки на сковорідці: з часником і соєвим соусом
Як смачно посмажити кабачки на сковорідці: з часником і соєвим соусом

Як смачно посмажити кабачки на сковорідці: з часником і соєвим соусом

Кабачки – це універсальний інгредієнт для різноманітних салатів, рагу та консервації. Також овочі дуже смачно приготувати просто на сковорідці. Кабачки вийдуть пікантними і зі скоринкою.

Ідея приготування смажених на сковорідці кабачків опублікована на сторінці фудблогерки Альбіни з ніком albik.food в Instagram. Закуска підійде навіть для святкового столу.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт. (500 г)
  • сухий часник – 1/2 ч.л.
  • соєвий соус – 50 г
  • цукор – 1/2 ч.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • копчена паприка – 1/2 ч.л.
  • чорний перець – 1/2 ч.л.
  • олія

Спосіб приготування:

1. На сковорідку додати олію.

2. Помішуючи, обсмажити кабачки на вогні приблизно 5 хвилин.

3. Додати заправку.

4. Зробити мінімальний вогонь.

5. Смажити під кришкою ще приблизно 5-7 хвилин до готовності.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Источник материала
Поделиться сюжетом