Як треба наносити тональний крем: візажистка оцінила популярні лайфхаки
Як треба наносити тональний крем: візажистка оцінила популярні лайфхаки

Як треба наносити тональний крем: візажистка оцінила популярні лайфхаки

Тональний крем вирівнює тон шкіри, приховує недоліки та забезпечує основу для неймовірного образу. Це класичний косметичний засіб, без якого неможливо уявити жоден макіяж.

Зважаючи на це не дивно, що любительки краси намагаються вдосконалити продукт та спосіб його нанесення, але не всі лайфхаки дійсно варті уваги. Щоб ви не витрачали час на експерименти, відома візажистка Шаді Малек поділилася своїми думками щодо деяких з них.

Нанесення пудри перед тональним кремом

Цей лайфхак пропонує змінити звичний порядок нанесення косметики. Тобто згідно з ним, щоб отримати бездоганне покриття потрібно спершу зволожити шкіру, потім нанести на неї напівпрозору пудру, збризнути це фіксуючим спреєм, нанести праймер і лише після цього скористатися тональним кремом.

Однак Малек каже, що попри те, що це має гарний вигляд в мережі, малоймовірно, що цей спосіб нанесення буде таким само ефективним в умовах реального життя. Тому візажистка не рекомендує практикувати цей лайфхак.

Нанесення тонального крему пальцями

Суть лайфхаку полягає в тому, що нам пропонують використовувати замість пензликів та спонжиківдля макіяжу просто пальці. Тобто буквально наносити тональний крем, як зволожувальний.

Малек зазначила, що цей спосіб працює, але є доволі не гігієнічним, тому вона, як правило, обирає чистий якісний пензлик. Однак якщо вам зручніше наносити основу руками, то спершу гарно вимийте або продезінфікуйте їх.

Нанесення фіксуючого спрею перед пудрою

Фіксуючий спрей вже давно використовується як засіб для покращення стійкості макіяжу. Однак в мережі почали говорити про те, що вологість цього продукту навпаки може спотворити ваш зовнішній вигляд та деформувати тональне покриття. Тому і з’явився лайфхак з закріплення фіксуючого спрею пудрою.

За словами Малек, це дійсно доволі ефективний метод. Вона й сама використовує цей лайфхак та отримує безліч компліментів щодо вигляду своєї шкіри.

Змішування тотального крему з водою

В соціальних мережах б’юті експериментатори заявили, що якщо перед нанесенням змочити тональний крем в воді, то можна отримати довговічне, сяюче, зволожене покриття без надлишку жиру.

Хоча Малек спробувала використати цю техніку і їй сподобалися результати, вона не може її порекомендувати. За її словами після використання лайфхаку залишається надто багато бруду, а подібний результат можна отримати за допомогою більш якісних косметичних засобів.

Змішування тонального крему з пудрою

Якщо вам потрібно отримати щільне покриття, то в мережі рекомендують змішати тональний крем з пудрою перед нанесенням.

Однак Малек заявила, що насправді цей лайфхак не працює. Вона спробувала використати його, але суміш почала розшаровуватися та не могла лягти на шкіру рівно.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як правильно наносити консилер, щоб приховати темні кола під очима та прищі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом