Історія, про тих, хто пройшов пекло: фільм про бійців легендарної 3 ОШБр вже на Netflix
Історія, про тих, хто пройшов пекло: фільм про бійців легендарної 3 ОШБр вже на Netflix

Історія, про тих, хто пройшов пекло: фільм про бійців легендарної 3 ОШБр вже на Netflix

Він також створив такі стрічки: "Тіні незабутих предків", "Follow me" та "Штольня". Фільм "Ми були рекрутами" став однією з найуспішніших документальних стрічок за всю історію України.

Фільм "Ми були рекрутами" вийшов на Netflix

Стрічка вийшла в прокат 2 травня. За чотири тижні фільм відвідало більш ніж 32 000 глядачів, отримавши понад 5,2 млн гривень касового збору. Цей результат – другий за бокс-офісом для українських документальних стрічок після "20 днів у Маріуполі" Мстислава Чернова, який отримав кінопремію Оскар.

В центрі сюжету фільму – військовослужбовець на позивний "Журналіст", який замість того, щоб описувати історичні події для ЗМІ, вирішує стати їхньою частиною та доєднатися до вирішальної битви.

Ця робота для мене – це фільм-послання, фільм-мотивація та фільм-маніфест майбутнім рекрутам, а також світовій аудиторії, щоб вони могли зрозуміти, які вони – справжні герої сьогоднішніх днів. У своїх інтерв'ю наш герой розкриває бійців не тільки як професійних військових, а і як звичайних людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ю та мирне життя у мирній країні,
– розповідає Любомир Левицький.

"Ми були рекрутами": дивіться онлайн трейлер фільму

Глядачі матимуть можливість почути історії безпосередньо від учасників подій, оскільки актори фільму – це справжні військовослужбовці бригади. Їхні розповіді розкажуть нам більше, ніж будь-які репортажі, допомагаючи кожному глядачеві зрозуміти значення справжньої відваги та самовідданості.

Теги по теме
Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом