Як фарбувати очі після 50: поради професіоналів
Як фарбувати очі після 50: поради професіоналів

Як фарбувати очі після 50: поради професіоналів

Макіяж – сфера для самовираження. Однак варто пам’ятати, що деякі засоби, які були доречними у 30 років, можуть втратити актуальність у більш зрілому віці. Важливо підбирати щоденний догляд і макіяж залежно від потреб шкіри.

Підводка для повік, туш і тіні є незамінним стандартом будь-якого макіяжу очей. Ці засоби допомагають створити виразний насичений погляд. Професійні візажисти розповіли, як фарбувати очі після 50 років.

Нанесіть підводку лише на верхню повіку

Краще наносити підводку лише на верхню повіку, дотримуючись мінімалістичного підходу.

"Підводка для очей миттєво відкриває ваші очі та піднімає їх – і це особливо актуально для жінок старше 50 років", – пояснила візажистка Менді Брайс. 

Малюючи широку лінію на верхній і нижній повіці, можна візуально додати обличчю віку. Погляд буде втомленим і важким. Візажисти рекомендують підкреслювати сяйво хайлайтером. Легкий дотик, лише на зовнішні дві третини ока зверху створить неймовірний ефект. Також можна додати блискучу точку хайлайтера у внутрішній куточок ока.

Спробуйте техніку нанесення туші "Wiggle & Lift"

Як виявилося, створити ілюзію підтяжки очей, використовуючи лише туш, так само просто, як застосувати стандартну техніку mascara coctailing. Слід просто подивитися вниз і нанести туш якомога ближче до лінії для верхніх і нижніх вій.

Ви також повинні переконатися, що ви обираєте туш із правильною щіточкою. Для найкращого фінішу варто використовувати вузьку щіточку з ефектом подовження.

Контуринг

Хоча зазвичай контурний макіяж асоціюється із підкресленням вилиць, важливо зазначити, що той самий принцип можна застосувати до покращення зовнішнього вигляду очей.

"Простіше кажучи, трюк із контуром означає створення ілюзії глибини. Використовуючи правильний продукт і правильний пензлик, ви можете дуже швидко й легко створити виразний і витончений образ", – зазначила експертка з краси Керрін Джексон.

Тіні для повік

З тінями варто бути обережними, вони часто можуть створювати ефект навислої повіки та скочуватися у зморшки. Візажисти радять використовувати відтінок, трохи темніший, ніж природній колір шкіри.

"Останнім часом цей метод популяризували знаменитості і довели його до крайності за допомогою соціальних мереж. Однак нанесення тіней тонким і ретельним і природним способом може справді допомогти створити ілюзію "підйому" та глибини на ваші повіки, додаючи так званий ефект ліфтингу.

Спробуйте також нюдові палетки, однак не наносьте їх надто близько до лінії брів. Нанесіть найтемніший відтінок на нижню повіку трохи нижче вій і ретельно розтушуйте пензлем для макіяжу.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як наносити рум'яна, щоб миттєво підтягнути обличчя.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом