Хакери IT Army of Ukraine зупинили роботу російського інтернет-провайдера
Хакери IT Army of Ukraine зупинили роботу російського інтернет-провайдера

Хакери IT Army of Ukraine зупинили роботу російського інтернет-провайдера

Без доступу до інтернету залишилися мешканці Краснодара та клієнти з всієї країни-агресорки.

Хакери «IT Army of Ukraine» здійснили DDoS-атаку на російського інтернет-провайдера «Юг-Линк», який працював у різних регіонах країни-агресорки. Про це вони повідомили у своєму телеграм-каналі.

Основна частина клієнтів провайдера зосереджена в Краснодарі — там виникли найбільші проблеми зі зв’язком. Судячи зі скриншотів, росіяни залишилися без інтернету на вихідні, а провайдер не спромігся відповісти на запити своїх клієнтів щодо проблем з підключенням.

Попередню масовану DDoS-атаку хакери IT-армії України здійснили наприкінці червня. Вони змогли зупинити роботу IT-систем ключових на російському ринку банків«ВТБ», «Сбербанк», «Тінькофф», «Альфа-Банк», «Білайн», «МТС», «Ростелеком», «Газпромбанк», «Мегафон», «СБП», «НСПК», «ЄИРЦ», інших, а разом з ними й системи карткових платежів «Мир».

До того ж, нещодавно хакери ГУР атакували інтернет-провайдерів у Криму та залишили без зв’язку 250 тисяч абонентів.

  • Читайте також: Українські хакери оприлюднили дані клієнтів російського «Альфа-Банку»

Фото: хакерська DDoS-атака / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом