На шасі MAN TGM 4×4 зробили цікавий автобус
На шасі MAN TGM 4×4 зробили цікавий автобус

На шасі MAN TGM 4×4 зробили цікавий автобус

Повнопривідні шасі MAN TGM можуть використовуватись й для автобусів. Нещодавно імпортер MAN Truck and Bus із Нової Зеландії поставив одну таку машину для обслуговування гірськолижного курорту.

На шасі моделі TGM 15.290, яке розраховане на повну масу 15 т та оснащене 290-сильним турбодизелем, було змонтовано кузов від спеціалізованої компанії BT Coach Builders. У салоні встановили 44 комфортабельні крісла з триточковими ременями, кондиціонер SR70, а також два повітряні обігрівачі Webasto.

/

Як тут не згадати позашляховий автобус Torsus Praetorian, що виготовляється на схожому шасі MAN підприємством у Братиславі, яке має українське коріння. Партію таких машин свого часу було закуплено нашою Держприкордонслужбою.

/

Що ж до новозеландського виробника BT Coach Builders, то його портфоліо включає різні моделі автобусів. Серед них – унікальна машина на базі Mercedes-Benz Unimog, а також туристичний лайнер на 59 місць, виготовлений на тривісному шасі Mercedes-Benz OC500RF/350.

/

Пропонує компанія й шкільний автобус на шасі Isuzu FSD 650, розрахований на 36 місць для учнів середніх та старших класів або 51 місце для учнів початкової школи.

/
Источник материала
Поделиться сюжетом