На Закарпатті житель Києва порізав вени в ТЦК
На Закарпатті житель Києва порізав вени в ТЦК

На Закарпатті житель Києва порізав вени в ТЦК

На Закарпатті доставлений у ТЦК киянин порізав собі руку в туалеті. Він заявив про психологічний тиск і погрози. Те, що сталося, прокоментували 2 липня в Закарпатському ОТЦК та СП.

Киянин Пилип Лунін написав в Instagram, що його викрали й доправили до ТЦК під час відпочинку в Карпатах.

Він повідомив, що відпочивав поблизу Яремче, коли прикордонники звинуватили його у спробі нелегально покинути країну.

"Мене викрали на відпочинку прикордонники, намагалися бити, погрожували, поламали деякі речі, по приїзду склали протокол у дусі "ти хотів перетнути кордон", хоча я був за 70 км від кордону під Яремче", - написав він.

У Закарпатському обласному ТЦК і СП заявили, що чоловік не надавав військово-облікових даних і не приховував свого небажання служити.

"Готовий на все, тільки б не захищати рідну країну. У соціальних мережах поширюється допис громадянина Філіпа Луніна, де він розповідає історію, як порізав руки в туалеті, аби не ставати на захист України. Громадянин навіть не приховує своє небажання служити українському народові", - йдеться в повідомленні ТЦК.

У ТЦК повідомили, що під час спілкування Лунін попросився до вбиральні. Через деякий час його знайшли сидячим на підлозі з різаними ранами на руці.

Військовослужбовці ТЦК наклали турнікет, надали домедичну допомогу, викликали поліцію і швидку допомогу. Наразі Лунін перебуває в лікарні.

Источник материала
Поделиться сюжетом