Найсмачніший печінковий паштет у вашому житті: перевірений рецепт, який вражає простотою
Найсмачніший печінковий паштет у вашому житті: перевірений рецепт, який вражає простотою

Найсмачніший печінковий паштет у вашому житті: перевірений рецепт, який вражає простотою

Секретним інгредієнтом цього паштету є яблуко. Ви здивуєтесь, наскільки воно пасує до печінки.

Рецепт найсмачнішого печінкового паштету.

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Дивіться, як приготувати печінковий паштет: відео

Приготування:

  1. Помийте печінку та обріжте все зайве. Покладіть у форму для запікання.
  2. Почистьте та помийте овочі та яблуко. Наріжте довільними шматками та відправте до печінки.
  3. Додайте вершки, масло, сіль, перець до смаку та запікайте протягом 1 години у розігрітій до 220 градусів духовці. Готову печінку можна залишити ще на годину у вимкненій духовці.
  4. Подрібніть усі блендером до однорідності та поставте у холодильник для застигання.
Источник материала
Поделиться сюжетом