Netflix поступово скасовує базовий план без реклами для своїх передплатників
Netflix поступово скасовує базовий план без реклами для своїх передплатників

Netflix поступово скасовує базовий план без реклами для своїх передплатників

Netflix планує поступове скасування найдешевшого безрекламного рівня для існуючих передплатників.

Про це повідомляє The Verge.

У численних публікаціях на Reddit зазначається, що Netflix зараз пропонує деяким передплатникам базового плану обрати новий тарифний план для продовження підписки. Користувачам, які сплачують $9,99 на місяць за базовий план, потрібно вибрати між планом з підтримкою реклами за $6,99, планом без реклами за $15,49 або преміум-планом 4K без реклами за $22,99.

Згідно з повідомленнями на Reddit, більшість користувачів, які отримують таке сповіщення, знаходяться в Канаді або Великобританії. Це узгоджується з планом Netflix поступово скасовувати базовий рівень: у січні сервіс оголосив, що забирає цей рівень в існуючих передплатників у другому кварталі цього року, починаючи з Канади та Великобританії. Сторінки з тарифними планами Netflix у цих країнах зазначають, що «Базовий план припинено» і що «ви можете змінити свій план у будь-який час».

У 2023 році Netflix припинив пропонувати базовий план новим і постійним членам у США, Канаді та Великобританії. Хоча поки невідомо, коли Netflix почне поступово відмовлятися від базового плану для існуючих передплатників у США. 

Як і багато інших стрімінгових сервісів, Netflix продовжує спрямовувати користувачів до плану з підтримкою реклами, який станом на травень має понад 40 мільйонів користувачів.

Источник материала
Поделиться сюжетом