Pixel 9 з’явився на відео у яскраво-рожевому кольорі
Pixel 9 з’явився на відео у яскраво-рожевому кольорі

Pixel 9 з’явився на відео у яскраво-рожевому кольорі

13 серпня відбудеться захід Made by Google, на якому буде представлено смартфон Pixel 9 та низку інших пристроїв. З наближенням цієї події в мережі все частіше почали з’являтися витоку інформації про новинки. Як повідомляє ресурс 9to5Google, блогер @hanibioud розмістив у соцмережі X коротке відео з демонстрацією Pixel 9 у яскраво-рожевому кольорі.

Передбачається, що зйомка смартфона була зроблена в Алжирі. За словами блогера, апарат має 256 Гбайт вбудованої пам’яті. Ресурс 9to5Google відзначив, що це найяскравіший колір зі смартфонів серії Pixel A, що коли-небудь зустрічалися, з часів виходу у 2019 році Pixel 4 в помаранчевому кольоровому варіанті Oh So Orange.

Дизайн смартфона, що засвітився, відповідає минулим витокам: пристрій має плоскі краї і глянсову задню панель. Новий витік також підтверджує повідомлення про те, що Pixel 9 матиме подвійну основну камеру на відміну від потрійної Pixel 9 Pro.

За даними джерел, модель Pixel 9 отримає функцію екстреного супутникового зв’язку, подібну до Emergency SOS в Apple. Завдяки використанню в смартфоні модема Samsung 5400, який додасть підтримку позаземних мереж 5G (Non-Terrestrial Networks, NTN), користувачі зможуть надсилати екстрені повідомлення аварійно-рятувальним службам, а також зв’язуватися з операторами цих служб у зонах, де немає покриття мобільного зв’язку.

Источник материала
Поделиться сюжетом