Реальне зображення Galaxy Buds 3 Pro розкрито завдяки новому витоку
Реальне зображення Galaxy Buds 3 Pro розкрито завдяки новому витоку

Реальне зображення Galaxy Buds 3 Pro розкрито завдяки новому витоку

Раніше ходили чутки, що Samsung вибрала мову дизайну, схожу на AirPods, для своїх майбутніх TWS-навушників серії Galaxy Buds 3. Samsung збирається представити новий продукт на заході Galaxy Unpacked наступного тижня. Однак реальні зображення Galaxy Buds 3 Pro вже були оприлюднені завдяки підказчику X Роланду Квандту.

Galaxy Buds 3 Pro поставляється з ніжкою, яка довша, ніж AirPods

Як ви бачите, нові навушники від Samsung відмовилися від традиційного бобовидного дизайну на навушники з довгою ніжкою. Ніжка здається значно довшою, ніж в AirPods Pro 2.

Корейське джерело припустило, що ця зміна дизайну пов’язана з потребою у більшому внутрішньому об’ємі, що дозволяє компанії збільшити ємність батареї та навіть розмістити більше компонентів. Попередні звіти також натякали, що серія Galaxy Buds 3 зможе використовувати деякі можливості Galaxy AI. Додавання нових функцій може бути причиною зміни дизайну, що, можливо, дозволить компанії встановлювати більше чи більше потужних компонентів у навушники.

Зображення базової моделі Galaxy Buds 3 (разом із зарядним футляром) просочилося минулого місяця. Ці бутони мають дизайн, схожий на ніжку, але ніжка здається трохи коротшою, ніж у моделі Pro. Стандартна версія була представлена ​​в сріблястому кольорі, демонструючи унікальний кутовий дизайн штока. У моделі Pro видно лише частини дизайну, і при ближчому розгляді також не здається, що ніжка округлена.

З усім тим, ці зображення є витоком і можуть представляти один із дизайнів, з якими експериментувала Samsung. Тому ми можемо побачити або не побачити саме цей дизайн, коли Samsung офіційно представить продукт наступного тижня.

Источник материала
Поделиться сюжетом