![Швидкий та бюджетний перекус: готуємо котлети з капусти](https://thumbor.my.ua/pDAlrdai68jQlHcuIXhUw-nv_rs=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2f12136f0769fbfd91d14bec5b0720d3.jpg)
Швидкий та бюджетний перекус: готуємо котлети з капусти
Капустяні котлетки готуються дуже швидко. Смачно їх їсти зі сметаною.
Котлети з капусти
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Капусту добре помийте та подрібніть блендером чи м'ясорубкою.
- Цибулю теж помийте, підсушіть паперовими рушниками та подрібніть. Додайте до капусти.
- Додайте до овочів яйце, сметану, панірувальні сухарі, сіль і перець. Добре перемішайте.
- Викладайте ложкою на добре розігріту та змащену олією пательню та смажте до золотистої скоринки з обох боків.