У GTA VI головні герої зможуть набирати та скидати вагу
У GTA VI головні герої зможуть набирати та скидати вагу

У GTA VI головні герої зможуть набирати та скидати вагу

Нові подробиці про довгоочікувану Grand Theft Auto VI продовжують дивувати шанувальників серії. Цього разу увагу привернула особливість статури героїв Джейсона та Люсії у різних сценах трейлера, що, як з’ясувалося, має геймплейне обґрунтування.

За інформацією від групи інсайдерів GTA 6 Countdown, персонажі зможуть займатися фітнесом та насолоджуватися різноманітною їжею. Всі ці дії прямо впливатимуть на їхню фізичну форму: можна буде спостерігати як збільшення м’язової маси, так і набір ваги.

Ця механіка вперше з’явилася Grand Theft Auto: San Andreas і була частково втілена в Red Dead Redemption 2. У San Andreas зміна ваги персонажа не тільки впливала на його зовнішній вигляд, але і на ігровий процес. Наприклад, статура головного героя впливала на переваги дівчат та можливість взаємодії з певними персонажами.

Тепер фанати з нетерпінням чекають на втілення цих ідей у ​​новій грі. Нагадаємо, що реліз Grand Theft Auto VI намічений на 2025 рік для консолей поточного покоління (PS5 та Xbox Series X/S), і очікування від неї стають ще вищими.

Источник материала
Поделиться сюжетом