У Житомирі повістки надсилатимуть поштою: подробиці
У Житомирі повістки надсилатимуть поштою: подробиці

У Житомирі повістки надсилатимуть поштою: подробиці

З 4 липня у Житомирі військовозобов`язані отримуватимуть повістку рекомендованим поштовим листом. Про це розповів заступник Житомирського міського голови Олег Смаль Суспільному.

«Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки згідно з розпорядженням начальника ТЦК та СП звернувся до міської ради щодо розсилки даних повісток. Вони формують список, передають нам повістки, а ми надсилаємо рекомендованим листом військовозобов`язаним особам», – пояснив заступник міського голови.

Олег Смаль зауважив, що військовозобов`язані отримуватимуть рекомендований лист за місцем їх реєстрації. У повістці вказаний термін, за який потрібно буде звернутися до центру комплектування.

«Якщо після цього військовозобов`язаний відмовився від вручення рекомендаційного листа та не з`явився до ТЦК, сповіщається поліція. Правоохоронці проводять розшук військовозобов`язаного та доставляють його до центру комплектування. Після цього на нього складається адмінпротокол від 17 тисяч гривень», – зазначив заступник.

Смаль наголосив, що наразі є 212 повісток, які найближчим часом розішлють військовозобов'язаним, кількість повісток буде збільшуватися.

Як повідомлялося, Кабмін затвердив новий порядок вручення повісток.

До слова, у рекрутингових центрах не видають повістки. Під час розмови з фахівцем можна порадитись й дізнатись, які наразі вакансії потребують ті, чи інші підрозділи.

Источник материала
Поделиться сюжетом