Увага, спека! 13 речей, які ніколи не варто одягати на роботу влітку
Увага, спека! 13 речей, які ніколи не варто одягати на роботу влітку

Увага, спека! 13 речей, які ніколи не варто одягати на роботу влітку

Під час літньої спеки люди надають перевагу відкритому та легкому одягу. Проте варто пам’ятати, що вибір такого вбрання не буде доречним для роботи, адже працівники компаній повинні мати професійний вигляд.

Керівники багатьох міжнародних підприємств зазначають, що сьогодні короткі шорти та топи менш прийнятні для співробітників, ніж декілька років тому. Редактори Business Insider створили добірку основних речей, які не варто одягати на роботу влітку.

Майки

Незважаючи на комфортність кофтинок з відкритими плечима у спеку, вони не будуть доречними на робочому місці. Винятком може стати комбінування майок із піджаками чи блайзерами.

Кроп-топи

Речі з відкритим животом мають стильний вигляд, але зовсім не підійдуть для працівників офісу.

Шорти

Протягом останніх п’яти років шорти стають все менш прийнятним предметом гардеробу для роботи. Деякі стилісти зазначають, що жінки можуть з’явитися у компанії у фасонах джинсових виробів, довжина яких не коротша від верхньої частини коліна. У той час як чоловікам краще уникати їх.

Потертий чи рваний одяг

Надавайте перевагу класичному джинсовому одягу, якщо дрес-код вашої компанії це дозволяє. Будь-які рвані речі будуть недоречними для роботи, особливо якщо у них видно велику кількість оголеної шкіри.

Усе, що ви придбали для пляжу

Тут можна об’єднати всі короткі шорти, купальники, парео та саронги, що ви придбали для відпочинку. Такі речі не мають нічого спільного із діловим одягом.

Топи без бретелей

Для роботи у офісі вдалим вибором стануть блузки та футболки з короткими рукавами, але ніяк не топи та сукні без бретелей. Експертка з етикету Анна Пост зазначила, що чим більше шкіри ви показуєте, тим менший вплив маєте. Тому єдиним варіантом вдалого образу з безбретельним одягом може стати його поєднання з жакетом чи кардиганом.

Пантофлі

Відкрите гумове взуття вважається недоречним для працівників компаній. Деякі роботодавці зазначають, що важко сприймати людей у пантофлях серйозно.

Шкарпетки з босоніжками

Окрім того, що поєднання шкарпеток з босоніжками або сандалями має досить дивний вигляд, такий лук не буде гармонійним на робочому місці.

Лосини

Усі фасони облягаючих штанів, що будуть комфортними для заняття спортом, не підійдуть для працівників більшості підприємств.

Видима нижня білизна

При виборі одягу на роботу, уникайте штанів із низькою посадкою чи коротких топів, через які може виднітися ваша нижня білизна.

Розстебнуті сорочки

Не до кінця застібнуті ґудзики на сорочці чи блузці матимуть стильний вигляд на пляжі чи вечірній прогулянці, але в офісі будуть недоречними.

Сонцезахисні окуляри в приміщенні

Цей аксесуар допоможе захистити очі від сонячного проміння на вулиці, але у приміщенні краще сховати сонцезахисні окуляри в сумку. До того ж не варто носити їх на маківці протягом цілого дня.

Прозорий одяг

У легкому та прозорому одязі може бути дуже комфортно у літню спеку. Проте варто пам’ятати, що на робочому місці ви повинні мати серйозний вигляд, тому краще обирати речі з більш щільних тканин.

Раніше OBOZ.UA розповів про речі, які не можна одягати на співбесіду.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом