Воротар збірної України ухвалив остаточне рішення щодо кар'єри в "Реалі" – ЗМІ
Воротар збірної України ухвалив остаточне рішення щодо кар'єри в "Реалі" – ЗМІ

Воротар збірної України ухвалив остаточне рішення щодо кар'єри в "Реалі" – ЗМІ

Воротар збірної України Андрій Лунін все ж вирішив залишити мадридський "Реал", до якого він перейшов влітку 2018 року з луганської "Зорі". 25-річний футболіст вже повідомив про це керівництво "королівського клубу", відмовившись продовжувати угоду з іспанцями до кінця сезону 2028/2029.

Про це інформує портал Real Madrid Confidencial. Ще навесні Лунін всерйоз розглядав можливість залишитися в "Реалі", оскільки через травму бельгійського конкурента Тібо Куртуа зумів виграти конкуренцію та стати основним воротарем "вершкових".

Однак усе змінило закінчення сезону. Після того, як Куртуа відновився від травми, через яку він пропустив дев'ять місяців, тренер Карло Анчелотті відразу посадив українця в запас. Особливо образливим для Луніна стала неучасть у фіналі Ліги чемпіонів, в який він звтягнув команду неймовірною грою у плей-оф турніру.

Тепер наш співвітчизник має намір змінити клуб. Він уже проінформував про це керівництво "Реала" і надав кілька пропозицій щодо можливого трансферу. Раніше стало відомо, що у послугах Андрія зацікавлені "Манчестер Юнайтед", "Ювентус", "Ньюкасл" та лондонський "Арсенал".

Як повідомляв OBOZ.UA, Андрія Луніна було визнано найгіршим гравцем збірної України на чемпіонаті Європи, який у ці дні проходить у Німеччині.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом