![Бюджетно і дуже смачно: готуємо бризолі – швидку закуску за лічені гривні](https://thumbor.my.ua/mXm9FLoibC4Hm1utFd7CuW12ZRw=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Febb99183a8d01b73f247d5c5435e246b.jpg)
Бюджетно і дуже смачно: готуємо бризолі – швидку закуску за лічені гривні
Бризолі чудово підійдуть навіть на святковий стіл. Також їх можна приготувати для швидкого перекусу.
Бризолі з фаршем
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 6
Дивіться, як готувати бризолі: відео
Приготування:
- На великій терці натріть очищену цибулю та сир. Додайте фарш, сіль, спеції та 50 мілілітрів вершків. Добре перемішайте.
- Намажте вафельний корж начинкою та накрийте другим коржем. Повторюйте, поки начинка не закінчиться.
- Далі вбийте яйця у миску. Додайте вершки, що залишилися, та сіль. Збийте виделкою.
- Наріжте вафлі на трикутники. Кожен вмочіть у яйця з вершками.
- Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін під кришкою до золотавої скоринки.