7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Час досягати цілей: гороскоп Таро на липень
Час досягати цілей: гороскоп Таро на липень

Час досягати цілей: гороскоп Таро на липень

Гороскопи, тарологічні та астрологічні прогнози стали невід'ємною частиною нашого буття. Вони можуть дати людям орієнтири в емоційному, професійному та особистому життях.

Астрологи та тарологи підготували гороскоп для всіх знаків, щоб ви знали на чому варто зосередитися протягом липня 2024 року. Читайте далі, щоб заглянути в глибини майбутнього та отримати індивідуальні поради.

Овен: Світ

Липень знаменує другу половину 2024 року і це ідеальний час, щоб підбити підсумки своїх досягнень за останні шість місяців. Карта Світ, яка є останньою в Старших Арканах, символізує завершення, цілісність та інтеграцію всіх засвоєних уроків. Подумайте, які цикли у вашому житті завершилися або які великі починання наближаються до кінця та реалізовуйте довгострокові цілі.

Телець: 4 Мечів

Цього місяця вам варто не поспішати. Відступіть і подумайте про те, на якому життєвому етапі ви зараз, перш ніж занурюватися в нові починання. Карта 4 Мечів закликає взяти паузу, щоб увійти в контакт із собою. У липні небесні тіла та космічні активності вплинуть на ваш будинок та побут, особливо з початком сезону Лева. Не поспішайте й проведіть спокійно час вдома, щоб проаналізувати свої майбутні дії.

Близнюки: 6 Мечів

Липень стане місяцем, коли вам потрібно буде залишити позаду певні ситуації, переконання чи стосунки. Карта 6 Мечів часто з'являється після періоду труднощів, штовхаючи вас до нового пункту призначення. Хоча зміни можуть бути складними, ваша мінлива енергія допоможе вам орієнтуватися в новому середовищі.

Рак: Верховна Жриця

Ваш день народження – ідеальний час, щоб під'єднатися до інтуїтивних сил свого вищого Я. Карта Верховної Жриці нагадує, що більшість відповідей, які ви шукаєте, вже є всередині вас. Молодий Місяць у вашому знаку 5 липня – ідеальний час для активізації своєї духовної сторони. Виконуйте щоденні ритуали та довіряйте своїй інтуїції цього місяця.

Лев: Туз Кубків

Цього місяця Сонце починає освітлювати ваш знак, приносячи творчість, натхнення та нові можливості в романтичне життя. Карта Туз Кубків символізує рясність та щедрість. У липні ваша чаша буде переповнена, тож прийміть щедру та віддану енергію від всесвіту. Насолоджуйтесь романтикою, пристрастю та новим досвідом.

Діва: 9 Мечів

Цього місяця ви можете відчувати більше тривоги, ніж зазвичай. Карта 9 Мечів попереджає про надмірне хвилювання. Якщо ви відчуваєте, що потрапили в пастку тривоги, спробуйте заспокоїтися та стримати негативні думки. Зверніться до друга або почніть виконувати свої ритуали, щоб зняти напругу. Пам'ятайте, немає причин втрачати сон через речі, які ви не можете контролювати.

Терези: Паж Кубків

Карта Паж Кубків нагадує вам, що всесвіт має у своєму рукаві захопливі подарунки та сюрпризи. Залишайтеся відкритими до нових ідей та можливостей. Ваш космічний правитель Венера цього місяця гармонічно взаємодіє з непередбачуваним Ураном та мрійливим Нептуном, тож це чудовий час для того, щоб відмовитися від очікувань та упереджень та користуватися своєю інтуїцією.

Скорпіон: Королева Кубків

Цього місяця втілюйте свою емоційну енергію повністю. Сонце висвітлюватиме ваш дім амбіцій та публічного іміджу, показуючи ваш авторитет та лідерські здібності оточенню. Замість того, щоб одягати на себе маску суворості, навчіться керувати людьми за допомогою м’якості та поступливості. У вразливості криється сила, а ваша емпатичність надихатиме кожного на вашому шляху.

Стрілець: Колесо Фортуни

Цього місяця на вашому боці гарні настрої, тому приборкайте свою мінливу чутливість та прийміть неминучі зміни. Карта Колесо Фортуни нагадує, що ніщо не вічне. Ваші складні обставини не постійні, і ваша удача може змінитися несподівано. Тому насолоджуйтесь благословеннями життя та цінуйте кожен момент свого існування.

Козеріг: 9 Пентаклів

Липень – час насолоджуватися розкішшю, для забезпечення якої ви наполегливо працювали. Карта 9 Пентаклів символізує достаток та насолоду від результатів важкої роботи. Повний місяць у вашому знаку 21 липня – ідеальний час, щоб побалувати себе. Витратьте гроші на щось приємне та просто насолоджуйтесь життям.

Водолій: 4 Жезли

Цього місяця вам є чим пишатися. Карта 4 Жезлів приносить атмосферу святкування та радості. Замість того, щоб турбуватися про майбутнє, насолоджуйтесь теперішнім моментом та визнайте свої досягнення. Проведіть час з близькими та насолоджуйтесь життям.

Риби: Повішений

Липень – час натиснути паузу та наново проаналізувати енергію та обставини навколо вас. Карта Повішений хоче, щоб ви змінили свої погляди та позбулися упереджень і стереотипів. Якщо зустрічаєте опір, змініть свій підхід та перегляньте плани, а не ведіть безглузду боротьбу з всесвітом. Будьте готові до нових перспектив та забудьте про те, що ви комусь щось винні.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що на три знаки зодіаку чекає гарячий роман до кінця літа.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом