7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин
Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин

Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин

Ті чоловіки, які на перший погляд видаються добрими та надійними, можуть виявитися досить токсичними партнерами.

Розповідаємо, які "підводні камені" можуть бути у стосунках з чоловіками, які дуже добрі та хороші.

Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин

  • Він може постійно допомагати іншим. Хороший чоловік не лише допомагатиме своїй родині, його добротою та безвідмовністю можуть користуватися інші люди. Що неодмінно призведе до непорозумінь і навіть сварок, адже це буде впливати на якість стосунків.  
  • Він завжди хотітиме зробити вас щасливою. У кожного своє поняття щастя, і якщо чоловік не зрозуміє, у чому щастя для його дружини, це може призвести до кризи у взаєминах. Адже жінка почуватиметься незадоволеною тим, що чоловік робить для неї, це стане тягарем і призведе до непорозумінь та конфліктів.
  • Він намагається уникнути конфліктів. Такі чоловіки ненавидять з’ясовувати стосунки, тому намагатимуться за будь-яку ціну уникати суперечок. Але від цього проблема нікуди не зникне, їх із часом ставатиме ще більше. Бо тільки під час конфлікту можна з’ясувати правду, також це прекрасна можливість віднайти компроміс.  
  • Доброму чоловікові складно прямо сказати про свої потреби. Він хотітиме всім допомогти, бути добрим для свого оточення, тим самим відмовляючи собі у чомусь. Через свої страхи та комплекси такий чоловік швидше стане тягарем для своєї родини, аніж підтримкою.
  • Він може дозволяти іншим ставитися до себе погано. У таких чоловіків зазвичай страждає самооцінка, вони не вміють вибудовувати особистісні кордони у спілкуванні з іншими людьми. Тоді оточуючі намагатимуться скористатися цим, ображатимуть, погано висловлюватимуться про такого чоловіка або використовуватимуть у своїх цілях. Тоді жінці нічого не залишатиметься, як розірвати стосунки з таким безвольним партнером.

Шість ознак, які вказують, що у вас занижена самооцінка

Енергетичні вампіри за знаком зодіаку: ці люди виснажують усіх навколо

Як без слів показати, що ви розумна людина: які звички скажуть про це

Источник материала
Поделиться сюжетом