Copilot тепер може керувати вашим Android-смартфоном через ПК із Windows 11
Copilot тепер може керувати вашим Android-смартфоном через ПК із Windows 11

Copilot тепер може керувати вашим Android-смартфоном через ПК із Windows 11

Компанія Microsoft представила нову функцію свого AI-сервісу Copilot, яка дозволяє користувачам керувати своїми смартфонами з Android 14 на борту безпосередньо з персональних комп'ютерів на базі Windows 11.

Що відомо

Тепер, якщо пристрій Android пов'язаний з ПК або ноутбуком через програму Phone Link, Copilot зможе отримувати доступ до контактів, шукати телефонні номери, збережені на телефоні, надсилати або отримувати текстові повідомлення, а також встановлювати будильник на телефоні власника.

Для активації сервісу необхідно відвідати веб-сайт copilot.microsoft.com або запустити бічну панель з Copilot, якщо ви використовуєте браузер Edge та увімкніть плагін Телефон у меню. Після цього користувачі можуть надсилати запити Copilot, пов'язані з телефоном. Якщо Android-смартфон не підключений до програми Phone Link, Copilot повідомить про помилку підключення і повідомить, як це виправити.

Phone Link – це сервіс Windows 11, який дозволяє підключати телефони до ПК чи ноутбуків. Користувачам Android необхідно завантажити програму Link to Windows з Google Play для з'єднання з Phone Link на ПК. Також завжди можна відключити пристрій від сервісу. Деякі виробники, такі як Samsung, Honor, а також Oppo, OnePlus та Realme вже надають повний доступ до пристрою, встановлюючи Link to Windows, що полегшує завдання для бажаючих підключитися.

Источник материала
Поделиться сюжетом