Дизайн Honor MagicPad 2, ключові характеристики з’являться до запуску
Дизайн Honor MagicPad 2, ключові характеристики з’являться до запуску

Дизайн Honor MagicPad 2, ключові характеристики з’являться до запуску

Honor збирається анонсувати серію складних телефонів Honor Magic V3 у Китаї 12 липня. На цьому ж заході компанія зніме чохли з ноутбука MagicBook Air 15 і планшета MagicPad 2. Напередодні запуску компанія підтвердила деякі подробиці про планшет. Ось погляд на те, чого очікувати від пристрою.

Дизайн Honor MagicPad 2

Офіційні зображення Honor MagicPad 2 показують, що він надійде в чорному, білому та синьому відтінках. IMAX Enhanced, згаданий на задній панелі пристрою, обіцяє можливість HDR, пропонуючи більшу деталізацію, яскравіші відблиски та ширшу кольорову гаму для більш кінематографічного перегляду. Відсутність металевих контактних точок на пристрої свідчить про те, що пристрій може запропонувати підключення клавіатури через Bluetooth.

Круглий модуль камери містить одну камеру та світлодіодний спалах. Спереду він має тонкі рамки навколо 12,3-дюймового екрана.

Характеристики Honor MagicPad 2 (за чутками)

Згідно з інформацією DCS, Honor MagicPad 2 оснащений 12,3-дюймовою OLED-панеллю з роздільною здатністю 3K, частотою оновлення 144 Гц і надвисокочастотним затемненням для захисту очей. Згідно з попередніми витоками, пристрій буде оснащено чіпсетом Snapdragon 8s Gen 3.

У топовому варіанті MagicPad 2 буде 16 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ пам’яті. На жаль, немає інформації про камери, батарею чи можливості зарядки пристрою.

Источник материала
Поделиться сюжетом