7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Довгоочікуваний новий Skoda Kodiaq відтепер в Україні
Довгоочікуваний новий Skoda Kodiaq відтепер в Україні

Довгоочікуваний новий Skoda Kodiaq відтепер в Україні

Передзамовлення на нове покоління Kodiaq відкрито! В Україні авто буде представлено у двох комплектаціях – Selection та Sportline з бензиновим та дизельним двигуном обʼємом 2.0. Ціна стартує від 1 670 330 грн*. На всі автомобілі надається гарантія 2 роки без обмеження пробігу та додаткова опція «пакет подовженої гарантії» на 4 роки або 90 000 км пробігу.

Флагманський позашляховик у порівнянні з попереднім поколінням збільшився у розмірах і тепер має елементи дизайну Modern Solid**. Kodiaq нового покоління оснащений найсучаснішими інформаційно-розважальними системами, включаючи додатковий екран до 13 дюймів і проєкційний дисплей (опціонально). Інноваційні Smart Dials регулятори Skoda з сенсорним керуванням і 10-дюймова віртуальна панель приладів входять у стандартну комплектацію. В Україні авто буде доступне з двома версіями силових агрегатів потужність від 110 кВт (150 к.с.) до 140 кВт (190 к.с.) у поєднанні з автоматичною коробкою передач DSG та повним приводом.

 

Серед зовнішнього оновлення – сучасні LED Matrix фари другого покоління та передня решітка радіатора з горизонтальною світловою смугою. Новизну в інтер’єрі приносить текстиль та шкіра, отримані в результаті екологічно чистих процесів обробки. На додаток до нової структури модельного ряду зі спеціальними пакетами Design Selections***, Kodiaq має нову концепцію інтер’єру. Крім того, важіль селектора передач тепер встановлено на рульовій колонці, що надає центральній консолі стриманий вигляд, додаючи додатковий простір.

Інноваційні Smart Dials регулятори Skoda є ще однією абсолютно новою функцією нового Kodiaq – три поворотні елементи керування, розташовані під екраном інформаційно-розважальної системи. Поєднуючи тактильні елементи керування з 32-міліметровим кольоровим дисплеєм, вони забезпечують інтуїтивно зрозумілий, простий доступ до різноманітних функцій автомобіля та інформаційно-розважальних функцій. Новий Phone Box з вентиляцією дозволяє заряджати два смартфони одночасно, забезпечуючи потужність 15 Вт.

Понад 40 престижних нагород Kodiaq першого покоління

Перше покоління Skoda Kodiaq було випущено у 2016 році. Завдяки динамічному кристальному дизайну, місткості, передовим технологіям та багатьом інтелектуальним функціям, він отримав понад 40 престижних нагород. Серед них британський автомобільний журнал Top Gear, який назвав його «Найкращим у світі автомобілем для великих сімей», а також нагороди «Автомобіль року» в Чехії, Польщі та Болгарії, кілька нагород «Позашляховик року» від британських, китайських та індійських видань. На сьогодні було вироблено 866 100 одиниць Kodiaq і поставлено клієнтам на 60 ринках у всьому світі. У Європі він виявився особливо популярним на ринках Німеччини, Великобританії та Чехії. У 2022 році Kodiaq зайняв другу позицію у рейтингу продаж позашляховиків бренду після Kamiq.

«В Україні Skoda Kodiaq першого покоління за підсумками 2023 року показав чудові результати, зайнявши лідируючу позицію у своєму класі з показником 28,1% частки ринку. Крім того, він увійшов у рейтинг топ 10 авто за результатами продажів у всіх класах, про що свідчить їх вражаюча кількість на дорогах України. Ми абсолютно впевнені, що Kodiaq нового покоління матиме ще кращі показники та стане бажаним авто для наших клієнтів», – коментує Марина Яковлева, директор компанії Єврокар, офіційного дистриб’ютора автомобілів Skoda в Україні.

* Рекомендована роздрібна ціна для автомобіля Skoda Kodiaq 2,0 TFSI 140 кВт (190 к.с.) у комплектації Selection, яка розрахована станом на 01.07.2024 року. Рекомендована роздрібна ціна автомобіля на дату продажу змінюється залежно від зміни комерційного курсу гривні до долара США, який застосовується Дистриб’ютором на дату продажу. Детальна інформація про рекомендовані роздрібні ціни на сайті.

** Modern Solid – філософія дизайну, що є одним з інструментів глобальної стратегії розвитку Skoda Auto, направлена на захист навколишнього середовища та важливі та практичні інновації. Філософія була розроблена, аби краще та швидше реагувати на вимоги та мінливий стиль життя клієнтів. Важливо зазначити, що не зважаючи на зміни, автомобілі Skoda залишаться орієнтованими на людей, сім’ю та просто розумні. Одним із напрямком Modern Solid є електрифікація (розробка електрокарів).

*** Design Selections від Skoda пропонує оновлені варіанти оббивки салону із переробленої тканини та екологічно обробленої шкіри. Усі хромовані деталі в інтер’єрі замінено на нове оздоблення Unique Dark Chrome. Крім розумних циферблатів, сюди також входять накладки на дверних панелях і оновленому кермі, рамка інформаційно-розважального екрана та інші декоративні смуги, що підкреслюють вентиляційні отвори панелі приладів, верхню частину панелі приладів і кришку відділення для речей на центральній консолі. Навколишнє освітлення та освітлення простору для ніг є стандартними для всіх варіантів дизайну інтер’єру.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны