Hyundai відкриває горизонти для чотирилапих друзів: унікальна транспортна капсула для собак
Hyundai відкриває горизонти для чотирилапих друзів: унікальна транспортна капсула для собак

Hyundai відкриває горизонти для чотирилапих друзів: унікальна транспортна капсула для собак

Тепер домашні улюбленці зможуть вирушити у подорож без господаря

Технології у світі девайсів , гаджетів і авто не стоять на місці, а розвиваються з шаленою швидкістю, враховуючи потреби не лише людей, а й тварин. Hyundai Dogbility – новаторське рішення для мобільності відкриває нову еру інноваційного транспорту, розробленого виключно для собак всіх типів.

Такі капсули обіцяють перетворити подорож собак на щось незвичайно унікальне. Відповідно до стандартів FCI Dogbility врахували породи 334 собак, обіцяючи зробити майбутнє улюбленців більш мобільним, розповідає hyundai.

Hyundai Dogability – це автономна транспортна капсула для собак. Вона може самостійно перевозити їх до парку, до домівок їхніх друзів, а також по місту самостійно, без супроводу власника.

Hyundai Motor дав завдання штучному інтелекту, щоб продемонструвати цілий ряд інноваційних функцій, включаючи поворотне кермо для стабільного керування, педалі, спрямовані вниз, щоб запобігти будь-якому натягу надколінника, і змінний колір HUD (Head- up Display), призначений для унікального бачення собак.

Це була першоквітнева кампанія Hyundai Motor мала на меті розсмішити уболівальників, створивши веселу атмосферу навколо “Дня сміху”, але викликала глибокий відгук серед власників домашніх тварин у всьому світі, які шукали кращих рішень для розміщення та розваги своїх пухнастих членів родини.

У соціальних мережах багато власників собак висловили щирий інтерес до цієї концепції, бажаючи фактично запустити мобільне рішення для собак. Багато коментаторів запитують, чи буде інша лінійка для “котячих” клієнтів.

Якщо концепція стане реальністю, буде запущено три версії моделей: Dogbility Pup для молодших собак, Dogbility Classic для дорослих собак та Dogbility Senior для літніх собак, коментує Hyundai.

Источник материала
Поделиться сюжетом