7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як прибрати заломи на взутті за 10 хвилин - стануть знову гладенькими
Як прибрати заломи на взутті за 10 хвилин - стануть знову гладенькими

Як прибрати заломи на взутті за 10 хвилин - стануть знову гладенькими

На кросівках часто утворюються складки, а це зовсім не те, чого ви хочете від свого красивого взуття.

Купуючи нові кросівки, вам, звичайно ж, хочеться, щоб вони якомога довше виглядали первозданними і новими. На жаль, ви не можете запобігти утворенню складок на взутті, але можете їх позбутися.

Чому з'являються складки на кросівках?

Матеріал, з якого виготовляють більшість кросівок, досить жорсткий і негнучкий. Це означає, що коли ви починаєте ходити в новому взутті, матеріал має знайти спосіб рухатися разом із вашими ногами, пише Tips and Tricks.

Що таке Tips and Tricks?

Tips and Tricks - один із найбільших брендів у своїй ніші, що входить до складу голландської медіакомпанії WeBlog Media. Веб-сайт і сторінку у Facebook відвідують тисячі відвідувачів щодня. Ресурс публікує лайфхаки та хитрощі, якими люди діляться в мережі.

Щоразу, коли ви згортаєте пальці ніг під час ходьби, матеріал заминається ще більше. Через деякий час на матеріалі утворюються чіткі складки, а це зовсім не те, чого ви хочете від свого красивого взуття.

Як прибрати заломи на кросівках?

Для цього простого трюку вам знадобляться:

Спочатку набийте кросівки зім'ятими старими шкарпетками, газетами або іншим матеріалом. Наповнюйте їх доти, доки складки не перестануть бути помітними. Коли ви натиснете на верхню частину взуття і не відчуєте жодного руху, значить, ви достатньо наповнили взуття.

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Потім дістаньте ще одну пару старих шкарпеток або інший тип тканини і змочіть її гарячою водою (не мочіть). Помістіть злегка вологу шкарпетку на ніс кросівка (із зовнішнього боку).

Обережно пропрасуйте верхню частину шкарпетки праскою. Регулярно піднімайте праску, щоб не спалити взуття. Продовжуйте робити це доти, доки складки повністю не зникнуть із взуття.

Источник материала
Поделиться сюжетом