7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як смачно приготувати спаржу на сковороді: рецепт з яйцем
Як смачно приготувати спаржу на сковороді: рецепт з яйцем

Як смачно приготувати спаржу на сковороді: рецепт з яйцем

Спаржу можна готувати різними способами – варити, тушкувати, смажити на грилі, запікати або навіть їсти в сирому вигляді в салатах. Спробуйте приготувати її з яйцем і відкрити для себе нову сторінку кулінарних вподобань.

Спаржа з яйцем

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Простий сніданок / Фото kwestia smaku

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Дно форми для запікання змастіть вершковим маслом.
  3. Спаржу промийте і відламайте жорсткі світлі кінці (вони відламаються в потрібному місці).
  4. Викладіть в блюдо.
  5. Додайте помідори, розріжте навпіл, потім приправте все сіллю, перцем і скропіть оливковою олією.
  6. Збийте 2 яйця і посипте нарізаним кубиками сиром і тертим пармезаном.
  7. Поставте в духовку і запікайте без кришки 18 – 20 хвилин.
  8. Посипте зеленню і подавайте з хлібом, наприклад, багетом.
Источник материала
Поделиться сюжетом