7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зробити ідеальне тональне покриття на обличчі: допоможе незвичний предмет
Як зробити ідеальне тональне покриття на обличчі: допоможе незвичний предмет

Як зробити ідеальне тональне покриття на обличчі: допоможе незвичний предмет

Від якості тонального покриття залежить якість всього макіяжу. І інструменти для нанесення основи постійно вдосконалюються.

Але зазвичай вони еволюціонують у бік чогось більш м’якого, такого, що може добре розтушовувати продукт. Аж тут у TikTok почали з’являтись лайфхаки з нанесення тонального крему твердим і прямим металевим шпателем. OBOZ.UA поцікавився, як його можна використовувати для створення мейку.

Подібні невеличкі шпателі використовують для різного роду художніх робіт. Наприклад, нанесення фактурних мазків на живописні полотна чи для створення скульптур. Зараз під впливом тренду соцмереж почали з’являтись інструменти спеціально для макіяжу.

Щоби скористатись шпателем, потрібно нанести рівномірний шар тонального крему на всю його довжину, а потім прикласти інструмент до шкіри і плавним рухом розтягнути продукт по обличчю. Блогера відзначають, яким рівним виходить при цьому покриття. Якщо добре натренуватись, не доведеться навіть розтушовувати основу за допомогою пензля чи б’юті-блендера.

Втім, блогери зазначають, що з першого разу трюк може не вдатись, навіть якщо ви придбаєте спеціальний шпатель для макіяжу – він має невеличкий вигин, щоби краще прилягати до обличчя. Тому доведеться трошки потренуватись.

Прикладати інструмент потрібно під невеличким кутом, щоби розподілити крем справді рівномірно. Якщо торкатись шпателем шкіри під кутом 90 градусів, продукт не розподілиться як слід – залишаться видимі краї і нанесена лінія буде нерівномірною. Також важливо навчитись накладати на шпатель саме необхідну кількість крему, щоби він добре розтягнувся і ліг тонким шаром.

Одна з головних переваг методу нанесення тонального крему шпателем полягає в його гігієнічності. На відміну від пензлів та спонжів, цей інструмент можна легко мити після кожного використання і ретельно дезінфікувати.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як правильно наносити праймер.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом