7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Єрмак робить те, що кажу йому я — Зеленський
Єрмак робить те, що кажу йому я — Зеленський

Єрмак робить те, що кажу йому я — Зеленський

Єрмак робить те, що кажу йому я — Зеленський

На його думку, ті, хто намагається критикувати очільника офісу президента за його вплив, насправді хочуть атакувати самого президента

Очільника ОП Андрія Єрмака часто критикують і в Україні, і за кордоном через надмірний вплив. Втім, президент України Володимир Зеленський назвав його одним з найпотужніших менеджерів у своїй команді. 

"Я його поважаю за результат. Він робить те, що кажу йому я, — заявив Зеленський в інтерв'ю Bloomberg, додаючи, що ті, хто намагається критикувати очільника офісу президента за його вплив, насправді хочуть атакувати самого президента. — Якщо ви хочете послабити людину, ви будете бити по команді. Це і є політика. Мною не задоволені не тільки росіяни… Не тільки росіяни хочуть слабкого президента України". 

До Єрмака, продовжив президент, подібну інформацію розповсюджувати й про інших політиків. 

У травні у виданні The Washington Post вийшов матеріал, в якому Андрія Єрмака назвали найвпливовішим керівником адміністрації президента України в історії. Там йшлося про те, що умови воєнного стану сконцентрували "виняткову владу" в офісі президента. Як наслідок, Єрмака став дуже впливовим — його практично не відрізнити від глави держави.

Источник материала
Поделиться сюжетом