Хіт сезону: рецепт слойок із полуницею та вершковим кремом
Хіт сезону: рецепт слойок із полуницею та вершковим кремом

Хіт сезону: рецепт слойок із полуницею та вершковим кремом

Поєднання полуниці, вершкового крему і несолодкого тіста дають приголомшливий смак.

Дуже смачні слойки з вершковим кремом і полуницею, на приготування яких у вас піде мінімум часу, — найкращий десерт до приходу гостей і для рідних. Своїм рецептом цих ласощів поділилася відома кулінарна блогерка Крістін Азізян.

Слойки з вершковим кремом і полуницею

Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто — 500 г;
  • яйце для змащування листків усередині та зовні — 1 шт;
  • вершки 33% — 300 мл;
  • цукрова пудра — 100 г;
  • сирний сир — 200 г (за бажанням).

Спосіб приготування:

Тісто розморозити. Порізати кожен пласт на чотири квадрати. Усього виходить вісім квадратів. Половину квадрата по куту змастити яйцем, як на відео, і сформувати конверт, склавши тісто навпіл. Зовні конвертики змастити яйцем і випікати в духовці, розігрітій до 200 градусів 15-20 хвилин. Тісто має добре піднятися і підрум'янитися.

Поки слойки випікаються, необхідно приготувати крем. Збити холодні вершки до загустіння, додати цукрову пудру. За бажання можна додати трохи сирного сиру. У такому разі цукрової пудри слід додати трохи більше, ніж у рецепті, орієнтуючись на свій смак.

Готові конвертики легко відкриваються. Розкрити їх і викласти крем. Додати полуницю або будь-яку іншу ягоду за бажанням. Посипати цукровою пудрою під час подачі.

Читайте також:

Банановий крем для ваших десертів: як приготувати смачні ласощі

Пиріг із сирними кульками: як приготувати улюблений десерт по-новому

Легкий, але смачний торт на кефірі: рецепт смачного десерту

Источник материала
Поделиться сюжетом