7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ненавидять ці запахи: експерт назвав найкращі способи, щоб позбутися комарів
Ненавидять ці запахи: експерт назвав найкращі способи, щоб позбутися комарів

Ненавидять ці запахи: експерт назвав найкращі способи, щоб позбутися комарів

Є кілька рослин, які можна посадити як усередині будинку, так і зовні, щоб відлякувати комарів.

Такі комахи, як комарі, можуть наповнити будинки в літні місяці, особливо в теплу погоду. Вони можуть бути неймовірно настирливими, але, на щастя, існує безліч способів їх відлякування.

Кріс Боннетт, засновник GardeningExpress.com, розповів, що багато з цих трюків пов'язані з використанням звичайних побутових предметів, рослин і продуктів, і всі вони є чудовою альтернативою хімічним спреям від комах, пише express.

Є кілька рослин, які можна посадити як усередині будинку, так і зовні, щоб відлякувати комарів. До них належать такі рослини, як лаванда, хризантеми, нагідки та лемонграс.

За словами експерта, комарі "ненавидять" ці рослини через сильні запахи, яких вони уникатимуть.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і найнадійніших британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

"Відомо, що олія цитронелли відлякує комах, тому запаліть кілька свічок із цитронелою. Вони не тільки відженуть комах, а й створять затишну атмосферу та виділять ароматний запах", - поділився експерт.

Ба більше, подібно до рослин, їх можна використовувати як усередині, так і зовні будинку, хоча увечері вони найчастіше зустрічаються в саду.

Також експерт радить прибирати всі залишки їжі та пролиту рідину, а також регулярно спорожняти кухонні сміттєві баки.

Засоби для боротьби з комахами інфографіка / Инфографика: Главред

Комарів, як і інших шкідників, приваблює будь-яка їжа на кухні, оскільки, як кажуть, вони люблять продукти, багаті калієм, а також солоні закуски.

Будь-які продукти на кухні мають бути накриті, поки вони не будуть готові до подачі на стіл, або зберігатися в холодильнику.

Источник материала
Поделиться сюжетом