Олег Верняєв показав екіпірування на Олімпійські Ігри
Олег Верняєв показав екіпірування на Олімпійські Ігри

Олег Верняєв показав екіпірування на Олімпійські Ігри

Відомий український гімнаст Олег Верняєв показав екіпірування, яке збірна отримала для участі в Олімпійських іграх у Парижі. Зокрема, спортивну форму гімнастів. Фото він оприлюднив в Instagram.

- Отримали сьогодні екіпірування на Олімпійські Ігри, які стартують вже за 24 дні у Парижі! Дякую @olympic_team_ukraine Працюємо далі! Готуємось відстоювати честь нашої країни! Разом до Перемоги! - написав Верняєв.

  • На початку травня Олег Верняєв поскаржився на якість екіпірування, у якому йому доводиться готуватися до виступу на Олімпійських іграх-2024. Гімнаст на своїй особистій сторінці в Instagram тоді опублікував фото розірваних чешок та дорікнув президентці Федерації спортивної гімнастики України Стеллі Захаровій.
  • Наприкінці квітня Україна стала чемпіоном Європи у командному багатоборстві зі спортивної гімнастики серед чоловіків. "Золото" для України здобули Ілля Ковтун, Олег Верняєв, Назар Чепурний, Ігор Радівілов та Радомир Стельмах. Українці обійшли Велику Британію та Італію. Це друге в історії "золото" Євро для України у цьому виді програми. Минулого разу команда ставала чемпіонами у 2020 році.

Источник материала
Поделиться сюжетом