7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Путін не підтримав завершення війни через посередників
Путін не підтримав завершення війни через посередників

Путін не підтримав завершення війни через посередників

Водночас Путін привітав пропозиції президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана щодо посередництва у переговорах між Росією та Україною. Заяви Путіна цитують російські пропагандистські ЗМІ, передає 24 Канал.

Путін відхилив можливість завершити війну через посередників

Владімір Путін заявив, що Росія нібито завжди виступала за переговори і ніколи від них не відмовлялася.

Питання лише в тому, що остаточно завершити конфлікт через посередників і тільки через них мені видається малоймовірним,
– сказав президент Росії.

За словами кремлівського диктатора, посередник "навряд чи буде наділений повноваженнями підписувати остаточний документ або ініціювати підписання такого документа".

Принциповим є питання не тільки компетентності цих посередників, а й їхніх повноважень. Хто може дати такі повноваження посереднику, які могли б поставити остаточну крапку і покласти край цьому протистоянню? Я просто вважаю, що це малоймовірно,
– наголосив Путін.

Зеленський пояснив, які країни можуть стати посередниками

За словами президента, США та Китай можуть стати посередниками у разі переговорів із Росією. Це дозволить закінчити війну для України справедливо.

Зеленський пояснив, що в іншому випадку буде запропоноване закінчення війни, яке не буде справедливим для України, адже Росія "буде гратися".

Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом