7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
СКУ запросив долучитися до світової кампанії перед самітом НАТО
СКУ запросив долучитися до світової кампанії перед самітом НАТО

СКУ запросив долучитися до світової кампанії перед самітом НАТО

Світовий конгрес українців (СКУ) запросив українські громади, організації, українців і друзів України за кордоном доєднатися до адвокаційної кампанії #UkraineInNATO, аби просувати отримання запрошення для України щодо вступу в НАТО під гаслом «Make NATO Stronger – Invite Ukraine».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

СКУ закликає діяти проактивно: 

Усі матеріали для кампанії української та англійською мовами можна знайти за посиланням

У СКУ додали, що 10-11 липня президент СКУ Павло Ґрод візьме участь у Громадському форумі НАТО, що є невід’ємною частиною Саміту. Захід організовано за підтримки уряду США та Atlantic Council, Центром нової американської безпеки, GLOBSEC та Інститутом Гудзону. До участі в роботі Форуму долучаться спікери з-поміж глав держав, урядовці, експерти та військові аналітики. 

СКУ розраховує, що під час Саміту у Вашингтоні союзники продемонструють лідерство та єдність, і  Україна отримає чітку перспективу членства з конкретними часовими рамками. Підтримайте Україну на її євроатлантичному шляху. Make NATO Stronger – Invite Ukraine.

Нагадаємо, саміт НАТО в Вашингтоні відбудеться 9-11 липня. Очікується, що українську делегацію на саміті очолить Президент Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, ініційовану Світовим конгресом українців Декларацію про всебічний, справедливий і сталий мир для України підписали близько 200 громадських організацій і політичних діячів на «Українському форумі», який проходив на полях Саміту миру у Швейцарії.

Теги по теме
НАТО
Источник материала
Поделиться сюжетом