7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Трамп не розглядає Росію як рівного суперника - депутат
Трамп не розглядає Росію як рівного суперника - депутат

Трамп не розглядає Росію як рівного суперника - депутат

У разі перемоги експрезидента США Дональда Тампа на президентських виборах, він не буде розглядати Росію як рівного суперника. 

Таку думку висловив народний депутат України, голова Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО Єгор Чернєв в ефірі "Блогу Долгова", передає Укрінформ.

"Росія зараз розуміє, що з приходом Трампа їй буде складніше домовлятись про новий світоустрій, бо Трамп не розглядає Російську Федерацію як рівного суперника, з яким можна сідати за стіл переговорів", - заявив депутат.

Він нагадав, що російський президент прагне змінити світоустрій, розв'язавши війну проти України. "РФ починала цю війну не для того, щоб захопити декілька областей або всю Україну. Вона прагне перерозподілу світу і зміни світового порядку", - зазначив Чернєв.

Він додав, що для очільника Кремля є важливим домовитися зі США про новий світоустрій. "Путін хоче повернутися в Ялту та домовитися із США про новий світоустрій, це його головна мета", - підкреслив Чернєв.

Як повідомляв Укрінформ, Politico з посиланням на неназваних експертів написало, що Трамп обговорює з Путіним, скільки української території "може залишити собі" Росія.

Теги по теме
Россия США Владимир Путин Дональд Трамп
Источник материала
Поделиться сюжетом