У Європі стартували продажі оновленого Fiat Panda
У Європі стартували продажі оновленого Fiat Panda

У Європі стартували продажі оновленого Fiat Panda

Хетчбек Fiat Panda має довгу та успішну історію, яка бере початок у 1980 році. Культова модель вже сорок чотири роки займає провідні позиції у своєму класі, а за весь час існування Panda розійшлася тиражем понад 8 мільйонів екземплярів. Цього літа стартували продажі оновленої Fiat Panda, яка стала найтехнологічнішою в історії моделі. Крім того, асортименти комплектацій доповнила нова – Pandina.

Новинка отримала важливі оновлення з погляду ADAS. До стандартного обладнання увійшли 6 подушок безпеки, системи екстреного гальмування, утримання у смузі руху, моніторингу за станом водія, розпізнавання дорожніх знаків, автоматичного перемикання світла у нічний час доби. Задні датчики паркування забезпечують простоту паркування на багатолюдних міських вулицях, а новий круїз-контроль, що входить до стандартної комплектації Pandina, підтримує задану швидкість, починаючи з 30 км/год. Більшістю функцій управляє камера, встановлена ​​на внутрішньому дзеркалі заднього виду. Також автомобіль оснащений новою цифровою панеллю приладів із 7-дюймовим дисплеєм та оновленим кермовим колесом.

/

Комплектація Pandina додатково оснащена новим 7-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи, Radio DAB, Apple CarPlay та Android Auto. Версія Pandina відрізняється дизайном панелі приладів, пофарбованої в білий колір, і новими сидіннями з монограмою і тисненням «Pandina», подвійним жовтим рядком, білими деталями та екопряжею Seaqual. На боковинах з’явилися контрастні молдинги з логотипом Pandina, а задні бічні шибки прикрасили шовкографією.

/

Відповідно до стратегії FIAT «більше ніякого сірого», лінійка Panda 2025 доступна в нових кольорах: жовтому, білому, чорному, червоному та синьому. Крім того, новий для версії Pandina підготували унікальний зелений колір, а в чорно-білому варіанті екстер’єр доповнений контрастними жовтими корпусами дзеркал, які поєднуються з жовтими деталями логотипа Pandina на боковому молдингу.

Источник материала
Поделиться сюжетом