7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Microsoft відбулась хвиля скорочень
У Microsoft відбулась хвиля скорочень

У Microsoft відбулась хвиля скорочень

У соціальних мережах з'явилися повідомлення про масові звільнення в Microsoft. Кілька співробітників компанії повідомили, що їхні посади були ліквідовані, повідомляє Insider Gaming.

Старший менеджер з продуктів у Microsoft Анжела Віснесс, написала, що вона тепер перебуває в пошуках нового виклику.

"Привіт, друзі! У зв'язку з нещодавніми звільненнями в Microsoft моя посада була ліквідована, і тепер я перебуваю в пошуках наступної кар'єрної пригоди. Це була неймовірна поїздка, і я дуже вдячна за ті можливості, які мені були надані", – зазначила Віснесс.

Користувачка Jessabirdy повідомила, що була звільнена з Microsoft, але вона вдячна за можливість працювати в команді Xbox.

"Із сумом повідомляю, що моя посада в Microsoft була скорочена. Усім, хто був частиною команди Xbox. Дякую. Сподіваюся, я змусила вас пишатися собою", - написала Jessabirdy в X (Twitter).

Корі Еберт, технічний менеджер програм, заявив, що його робочі стосунки з Microsoft було припинено у зв'язку зі змінами в напрямку бізнесу та ландшафту.

"Ну, не так я собі уявляв сьогоднішній день. Майже через 15 років (серйозно, за два місяці) Microsoft ухвалила рішення негайно припинити наші робочі стосунки у зв'язку зі змінами в напрямку бізнесу та ландшафту", - поділився Корі Еберт.

Раніше цього року Microsoft оголосила про скорочення 1900 співробітників компанії. У травні 2024 року було також оголошено про закриття чотирьох своїх ігрових студій, включно з Tango Gamewords та Arkane Austin.

Наразі невідома точна кількість постраждалих від звільнень у Microsoft, а також те, чи входять вони до числа осіб, яких планували звільнити в липні. Також компанія могла скоротити ще 1000 осіб з відділу MR та "хмари" Azure.

Источник материала
Поделиться сюжетом