"У президента інший графік": в Зеленського натякнули, що інтерв'ю президента для Карслона не буде
"У президента інший графік": в Зеленського натякнули, що інтерв'ю президента для Карслона не буде

"У президента інший графік": в Зеленського натякнули, що інтерв'ю президента для Карслона не буде

Нещодавно скандальний американський журналіст із проросійськими поглядами Такер Карлсон анонсував інтерв'ю з президентом України Володимиром Зеленським. Однак в Офісі президента повідомили, що це навряд чи можливо.

Речник президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров спростував цю інформацію. Він заявив, що глава держави "має зовсім інший графік" і натякнув на зв'язок Карлсона з російською ФСБ.

"Пану Такеру Карлсону варто уважніше перевіряти свої джерела в ФСБ. У Президента України зовсім інший графік, і Такера Карлсона там немає", – написав Никифоров.

Раніше Карлсон заявляв, що нібито домовився про інтерв'ю із Зеленським. Він зазначив, що його команда намагалася організувати це інтерв'ю протягом двох років, особливо інтенсивно після інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним.

Інтерв'ю Путіна Такеру Карлсону, яке було опублікуване 9 лютого, не стало сенсаційним для західних ЗМІ. За дві години розмови російський диктатор не сказав зовсім нічого нового, знову скотившись до розлогих псевдоісторичних екскурсів і позбавленої будь-якої логіки маячні, про що періодично свідчив красномовний вираз американця, який слухав ці "одкровення".

Нагадаємо, що колишнього ведучого американського телеканалу Fox News Такера Карлсона, який приїздив до РФ для запису інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним, було внесено до бази "Миротворець". Підставою для включення стала його участь в інформаційній війні проти України на боці держави-агресора.

Крім того, Карлсон звинуватив владу США у "зраді" України. Він також у дусі кремлівської пропаганди "спрогнозував", що українська держава нібито "перестане існувати через 50 років".

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом