7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українцям запропонували популярний кросовер Skoda з великою знижкою
Українцям запропонували популярний кросовер Skoda з великою знижкою

Українцям запропонували популярний кросовер Skoda з великою знижкою

Компанія Єврокар, офіційний дистрибʼютор автомобілів Skoda в Україні, оголосила про суттєве зниження цін на позашляховики Kodiaq 2024 модельного року.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Флагманський кросовер Skoda Kodiaq оснащений розумним повним приводом та системою Off-Road, тому навіть поїздка по бездоріжжю буде комфортною. Найсучасніші системи допомоги водію, такі як асистент паркування, камера заднього виду, повністю світлодіодні матричні фари, круїз-контроль з функцією прогнозування та інші, роблять будь-яку поїздку легкою та приємною, навіть під час високого завантаження у місті.

Починаючи з 3 липня до 16 серпня 2024 року кросовер 2024 модельного року можна придбати зі знижкою 94 500 грн. Сума вигоди в гривні змінюється прямо пропорційно зміні офіційного курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати.

Знижка у 94 500 грн діє на автомобілі Skoda Kodiaq 2,0 TSI 132 кВт (180 к.с.) 7DSG 4×4 в комплектаціях Ambition, Style, Sportline та Skoda Kodiaq 2,0 TDI CR 147 кВт (200 к.с.) 7DSG 4×4 в комплектації Style і Sportline. Пропозиція доступна до 16 серпня 2024 року або до останнього  наявного автомобіля, які знаходяться на складах в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом