7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З’явився витік інформації про акумулятор і зарядку Xiaomi 15 Pro
З’явився витік інформації про акумулятор і зарядку Xiaomi 15 Pro

З’явився витік інформації про акумулятор і зарядку Xiaomi 15 Pro

Новий витік інформації з Weibo Digital Chat Station пролив світло на батарею та можливості заряджання Xiaomi 15 Pro. Повідомляється, що телефон оснащений акумулятором на 5400 мАг і підтримує зарядку потужністю 100 Вт для дротових і бездротових варіантів. 

У коментарях до публікації інформатор зазначив, що інженерний прототип Xiaomi 15 Pro наразі використовує дротову зарядку потужністю 120 Вт. Однак цей швидший варіант може бути недоступним у кінцевому продукті через проблеми з керуванням температурою.

Digital Chat Station також пояснив вибір ємності акумулятора. За словами порадника, акумулятор ємністю 5400 мАг — це навмисне рішення, щоб зробити телефон тоншим і легшим. 

Хоча ця ємність може здатися нижчою порівняно з деякими конкурентами, порадник зазначає, що акумулятор має вищу щільність енергії. Наприклад, за чутками, Realme GT 7 Pro має батарею ємністю 6000 мАг, але конструкція акумулятора з вищою щільністю енергії Xiaomi 15 Pro повинна забезпечувати покращену ефективність.

Ми знаємо більше про Xiaomi 15 Pro завдяки постійним потокам витоків за попередні місяці. Очікується, що дисплей буде мікровигнутою панеллю з роздільною здатністю 2K і ультразвуковим датчиком відбитків пальців для біометрії.

Система камер буде включати три об’єктиви, включаючи головний датчик на 50 МП із великою діафрагмою, надширококутний об’єктив на 50 МП і перископічний об’єктив на 50 МП із 3-кратним оптичним збільшенням. 

Повідомляється, що основна камера використовуватиме датчик OmniVision OV50K з інноваційною технологією TheiaCel для чудової продуктивності та динамічного діапазону в умовах слабкого освітлення. Крім того, дизайн модуля камери може бути дещо змінений, оскільки спалах, як кажуть, розташований поза основним корпусом.

Що стосується процесора, то пристрій дебютує з чіпом Snapdragon 8 Gen 4. Проте ходили чутки, що телефони з 8 Gen 4 можуть коштувати дорожче через дорогий процес виробництва чіпа. Хоча конкретних повідомлень про ціну Xiaomi 15 Pro ще не надходило, цілком можливо, що телефон може бути дорожчим, якщо ці чутки правдиві.

Источник материала
Поделиться сюжетом