7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Знаменитий виробник смартфонів вперше показав салон флагманської моделі
Знаменитий виробник смартфонів вперше показав салон флагманської моделі

Знаменитий виробник смартфонів вперше показав салон флагманської моделі

Розкішний седан Stelato S9 від Huawei конкуруватиме з Mercedes-Maybach S-Class та BMW 7 серії.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Електричний Stelato S9, який позиціюватися як “розумний флагманський седан”, має змінити вигляд розкішних автомобілів представницького рівня – про це заявив Ю Чендун, голова підрозділу Huawei Smart Car Solutions BU.

Нова серія знімків розкриває внутрішнє оздоблення S9: седан отримав оббивку зі шкіри наппа, декоративні накладки з натурального дерева та аудіосистему Huawei. Усі сидіння оснащені підігрівом, вентиляцією та масажем. А ще на електрокарі дебютує інтелектуальна система керування Huawei Qiankun ADS 3.0, яка, наприклад, може припаркувати машину без контролю з боку людини.

Модель запропоновано у двох модифікаціях з електромоторами Huawei та батареями CATL. Базовий задньопривідний седан отримав силову установку потужністю 309 кінських сил. У двомоторного варіанта віддача сягатиме 524 сил. Запас автономного ходу без підзаряджання становить понад 800 кілометрів.

Розкішний седан Stelato S9 коштуватиме від 57 250 до 75 950 доларів у Китаї, замовлення вже приймають. Очікується, що офіційна прем’єра новинки відбудеться у Пекіні на початку серпня. Компанія Huawei розраховує, що новий завод з виробництва Stelato S9 щорічно випускатиме 120 000 автомобілів на нових джерелах енергії, а за 5 років буде випущено 480 000 автомобілів.

Після Stelato S9 преміальна лінійка автомобілів Huawei отримає люксовий електричний універсал класу C+, який буде приблизно такого ж розміру. Третьою моделлю стане кросовер класу B+.

Источник материала
Поделиться сюжетом