8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
5 силових вправ для тих, у кого щільний графік: які тренування можна виконати впродовж 10 хвилин
5 силових вправ для тих, у кого щільний графік: які тренування можна виконати впродовж 10 хвилин

5 силових вправ для тих, у кого щільний графік: які тренування можна виконати впродовж 10 хвилин

А ви знали, що для підтримки м’язів, достатньо виконувати комплекс силових вправ, які займуть у вас всього 10 хвилин? Ці вправи ефективні для схуднення та допомагають тримати тіло у тонусі в умовах напруженого графіка, коли у вас немає вільного часу на спортзал. 

В Eat This, Not That! поділились комплексом силових вправ, які допоможуть тримати тонус та ефективно спалювати жир. Ознайомтесь із ними, оскільки вони здатні зміцнювати серця та кістки, а також підвищувати рухливості суглобів.

Віджимання

Встаньте у високу планку, спираючись на коліна, а не на носки. Тримайте руки трохи далі від плечей та зігніть лікті під кутом 45 градусів, опустіться до підлоги та поверніться у вихідне положення. 

Почергові зворотні випади

Виконуючи вправу відступіть лівою ногою назад, а праве коліно опустіть до рівня пальців правої ноги. Під час випаду зробіть невеликий вигин у хребті. Використовуйте ліву ногу для просування вперед, щоб встати. Поміняйте сторону.

Вправа "Складний ніж" 

Ляжте на спину та витягніть ноги вперед. Напружуючи прес ви маєте тягнутись, торкаючись протилежною рукою до протилежної ноги. Важливо зосереджуватися на правильній позі тіла та тримати спину рівною.

Вправа "Добрий ранок" 

Під час виконання вправи тримайте спину рівною, а коліна м'якими, піднімаючи руки до вух. Відкрийте грудну клітку і розставте лікті широко. Нахиліться грудям вперед, підніміть сідниці та поверніться у вихідне положення стоячи прямо. Цю вправу можна виконувати без додаткової ваги, або використовуючи гантелю, штангу, гирі або медичний м’яч.

Поперемінні бічні випади

Щоб виконати поперемінні бічні випади, встаньте ступнями прямо під стегнами. Зробіть крок однією ногою вбік, згинаючи коліно та тримаючи пальці ніг вперед. Відштовхніться, щоб повернутися у вихідне положення та повторюйте вправу з іншого боку.

РанішеOBOZ.UA розповів, як тренуватись, якщо у вас немає часу на спортзал. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом