8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
7 рецептів для вашої мультиварки: що приготувати після спортзалу
7 рецептів для вашої мультиварки: що приготувати після спортзалу

7 рецептів для вашої мультиварки: що приготувати після спортзалу

Чим менше часу ми витрачаємо на буденні речі, тим легше нам керувати своїм життям. Для тих, хто не любить багато часу проводити на кухні, однак прагне їсти збалансовано, можна просто закинути потрібні для страви інгредієнти у чашу розумної мультиварки. 

Готувати у мультиварці зручно, оскільки цей прилад здатен рівномірно варити, пекти, смажити та тушкувати страви після обрання необхідної програми, яка вбудована у прилад. В Eat This, Not That поділились рецептами для мультиварки, які можуть допомогти вам схуднути та заощадити час після зала.  

Карі з баклажанів 

Фаршировані баклажани - це веганська та безглютенова страва, яка ідеальна для тих, хто має певні дієтичні обмеження. Баклажани багаті на клітковину і вітамін C, що сприяють здоровому харчуванню. Однак, через високий вміст природного цукру в баклажанах, слід споживати їх з обережністю.

Затишний яловичий суп з перловкою

Цей суп містить необхідний для організму білок, велику кількість жирів та натрію, які зазвичай присутні в яловичому бульйоні. У цій страві міститься мала кількість цукру та багато селену й цинку, корисних для підтримки здоров'я та під час процесу схуднення. Така страва стане ідеальною здоровою альтернативою смаженому стейку.

Фрикадельки з індички теріякі

Індичка - чудова альтернатива фаршу зі свинини або яловичини. Ці фрикадельки можна приготувати з соусом теріякі, замість традиційного томатного соусу, а також подати з рисом замість макаронів. 

Яловичина Фо

Фо - це популярна в'єтнамська страва з бульйоном, рисовою локшиною та м'ясом, яку часто подають з паростками квасолі, тайським базиліком, лаймом та соусом шрірача. Це безглютенова страва багата на білок, а також вітаміни B6 і B12. Хоча вміст жиру може бути високим, ви можете контролювати його залежно від ваших уподобань.

Домашній йогурт

Зазвичай, мультиварки можна використовувати для приготування йогурту. Це дозволяє економити час та зусилля, а також контролювати склад продукту. Для приготування йогурту потрібен лише грецький йогурт та нежирне молоко. Проте, важливо контролювати вміст цукру, особливо коли ви додаєте фруктові добавки.

Курячий суп з локшиною

У цьому супі є багато білків та мало калорій, що робить його чудовою альтернативою під час схуднення. Крім того, замість звичної пшеничної локшини, ви можете зробити її з овочів, зокрема з кабачків. Хоча в страві є натрій, вона є відмінним джерелом вітаміну А та містить майже добову норму вітаміну С, необхідного для підтримки імунної системи.

Вершково-кокосові вівсяні пластівці з кокосовою стружкою

Ця вівсянка ідеально підходить для сніданків як для затятих м’ясоїдів, так і для веганів. Під час приготування замість традиційного молока, можна використовувати нежирне кокосове молоко, яке має чудовий вершковий смак. Приготуйте цю страву з підсмаженою кокосовою стружкою, корицею та фруктами.

РанішеOBOZ.UA розповів, про популярні салати, які варто включити до раціону. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом