8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Борг перед водоканалом сягнув 60 мільйонів: що робитимуть з неплатниками
Борг перед водоканалом сягнув 60 мільйонів: що робитимуть з неплатниками

Борг перед водоканалом сягнув 60 мільйонів: що робитимуть з неплатниками

Борг жителів Житомира перед комунальним підприємством "Житомирводоканал" за користування водою становить 60 мільйонів гривень. Варто знати, що очікує містян та до чого слід готуватись.

Про це повідомив керівник підприємства Роман Ілик в інтерв'ю для інтернет-видання "Субота".

За його словами, ця сума не включає поточні платежі житомирян за спожиту воду. Зростання боргу почалося з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Працівники водоканалу. Фото: скрін youtube

"Через війну багато людей втратили роботу і не мають можливості сплачувати за воду. Також через бойові дії пошкоджена частина мереж водопостачання, що призводить до втрат води", - пояснив Роман Ілик.

Він закликав житомирян, які мають можливість, сплатити свої борги перед "Житомирводоканалом". Це допоможе підприємству підтримувати роботу мереж водопостачання та водовідведення в місті.

"Ми розуміємо, що людям зараз складно, але просимо їх по можливості сплачувати за воду. Це життєво важлива послуга, і від її оплати залежить робота нашого підприємства", - наголосив Роман Ілик.

Крім того, керівник "Житомирводоканалу" повідомив про те, що підприємство вживає заходів щодо стягнення боргів з неплатників.

"Ми надсилаємо боржникам листи-попередження, а також звертаємося до суду з позовами про стягнення боргу", - сказав Роман Ілик.

Він також зазначив, що "Житомирводоканал" готовий йти назустріч боржникам, які готові співпрацювати.

"Ми можемо укласти з боржниками договори про реструктуризацію боргу", - додав Роман Ілик.

Працівник водоканалу / фото: Freepik

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны