8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дешевше та смачніше: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт фаршированих перців по-новому
Дешевше та смачніше: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт фаршированих перців по-новому

Дешевше та смачніше: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт фаршированих перців по-новому

Зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк розповіла, що не любить рис, тому приготувала фаршировані перці з перловкою – вийшло дешевше, ніж зазвичай, та дуже смачно.

Крім того, для смаку "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк додала в начинку консервованої кукурудзи – і вийшло ще смачніше.

Для приготування фаршированих перців зірка "Мастер Шеф" узяла:

  • перець Білозірка - 12 шт.
  • кукурудза консервована - 250 г
  • перлова крупа - 100 г
  • куряче філе - 500 г
  • цибуля - 1 шт
  • томатна паста - 100 г
  • борошно - 2 ст.л.
  • сметана - 2 ст.л.
  • сіль, перець, цукор - на смак
  • зелень (петрушка)
  • олія для смаження

Перлову крупу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк промиває, заливає окропом і залишає набухати на 20 хвилин, а потім зливає воду.

Куряче філе та цибулю нарізаємо довільними шматками і пропускаємо через мʼясорубку. Змішуємо фарш із цибулею, перловку, додаємо кукурудзу, нарізану петрушку, солимо, перчимо та перемішуємо до однорідності.

З перців вирізаємо хвостики, але не викидаємо їх, ними потім будуть накриватися перці. Видаляємо з перців серцевину, щільно наповнюємо їх фаршем і накриваємо хвостиками.

Прямо в каструлі "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк розігріває олію, обсмажує на ній томатну пасту, додає трохи цукру, солі, борошно та смажить цю суміш ще 1-2 хвилини, постійно помішуючи. Потім заливаємо холодною водоб, доводимо до кипіння, додаємо сметану та за необхідності ще підсолюємо.

В каструлю з соусом щільно ставимо перці та готуємо на малому вогні приблизно 35-40 хвилин до мʼякості – і фаршировані перці готові.

Останні новини України:

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом