8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ford випустить електромобіль суттєво дешевший за Tesla: названо строк
Ford випустить електромобіль суттєво дешевший за Tesla: названо строк

Ford випустить електромобіль суттєво дешевший за Tesla: названо строк

Компанія Ford Motor готує повністю електричний автомобіль вартістю 30 000 доларів, який нарешті принесе автовиробнику прибуток.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це в інтерв’ю агенції CNBC заявив генеральний директор Ford Джим Фарлі. Він не оприлюднив багато подробиць про новий електромобіль, але сказав, що його основними конкурентами будуть китайські автовиробники (такі як BYD) і майбутній електрокар початкового рівня від Tesla.

Дебют дешевого електромобіля Ford вартістю 30 000 доларів очікується приблизно через два з половиною роки. Фарлі сказав, що для Ford надзвичайно важливо виробляти прибуткові електромобілі протягом наступних п’яти років, оскільки китайські автівки продовжують поширюватися по всьому світу.

Для цього американський автогігант зосереджується на менших електромобілях замість більших електричних вантажівок і позашляховиків – тому, що такі транспортні засоби “ніколи не зароблять гроші”.

“Ми повинні зробити радикальні зміни, щоб отримати прибуткові електрокари. Перше, що ми маємо зробити, — це спрямувати весь наш капітал на менші та доступніші електромобілі”, — наголосив Фарлі

Нагадаємо, що електромобільний підрозділ Ford EV втратив 1,32 мільярда доларів протягом першого кварталу цього року на продажі 10 000 електромобілів.

Источник материала
Поделиться сюжетом