8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Google додає нові засоби захисту для телефонів Android: деталі раннього тестування
Google додає нові засоби захисту для телефонів Android: деталі раннього тестування

Google додає нові засоби захисту для телефонів Android: деталі раннього тестування

Google представив три нові функції захисту від крадіжки, спрямовані на підвищення безпеки телефонів Android.

Про це повідомляє TechTimes.

Google анонсував три нові функції для захисту телефонів Android:

  • 1. Виявлення крадіжки: автоматичне блокування пристрою на основі моделей руху, що свідчать про потенційний сценарій крадіжки.
  • 2. Віддалене блокування: можливість віддаленого блокування загубленого або вкраденого пристрою за допомогою іншого пристрою після відповіді на питання безпеки.
  • 3. Блокування автономного пристрою: автоматичне блокування телефону, якщо він переходить в автономний режим на тривалий період, щоб запобігти відключенню віддаленого відстеження.

Одна з ключових функцій, блокування автономного пристрою, може автоматично заблокувати ваш Pixel або інший телефон Android, якщо його спробують використовувати в автономному режимі, що є корисним для захисту облікових даних та документів від крадіїв. 

Однак блокування автономного пристрою можна використовувати лише двічі на день. Також активація відбувається лише при несподіваному переході розблокованого телефону в автономний режим. Та крім цього злодії можуть уникнути блокування, активуючи режим польоту або вимикаючи служби місцезнаходження.

Поки що функція доступна лише в бета-версії для користувачів у Бразилії. До офіційного випуску можуть відбутися подальші зміни.

Источник материала
Поделиться сюжетом