8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Google підтвердила серйозну уразливість у системі безпеки Samsung Galaxy
Google підтвердила серйозну уразливість у системі безпеки Samsung Galaxy

Google підтвердила серйозну уразливість у системі безпеки Samsung Galaxy

Безпека є одним із найважливіших аспектів сучасних технологій через зростаючі ризики в інтернеті. Нещодавня проблема з безпекою в системі Samsung Galaxy, яка виникла в тій самій області, де раніше було виявлено вразливість у Google Pixel, змусила Samsung працювати цілодобово, щоб усунути недоліки. Важливо, щоб користувачі Samsung Galaxy якнайшвидше оновили свої пристрої, особливо якщо вони вже встановили червневий патч, у якому було виявлено вразливість.

Згідно з публікаціями розробників Samsung, патч, що вийде в липні цього року, виправить кілька найбільш критичних проблем безпеки на пристроях Samsung. Однак робота над оновленням ще не завершена, тому Samsung закликає користувачів вжити заходів для забезпечення безпеки своїх пристроїв, поки ці проблеми не будуть повністю усунені.

Ці проблеми пов’язані з базовою версією Android, тому Pixel стали першими телефонами, на яких було зафіксовано подібні порушення безпеки. Раніше вважалося, що ці проблеми не торкнуться інших брендів, але тепер стало відомо, що вони зачіпають також інші пристрої, включаючи Samsung. Компанія працює цілодобово, щоб усунути якомога більше вразливостей у наступних патчах безпеки.

На жаль, технології в цілому, тобто пристрої, для функціонування яких потрібне програмне забезпечення, можуть бути атаковані зовнішніми суб’єктами. Ці проблеми можуть варіюватися від порушення конфіденційності користувача до перенапруги компонентів, таких як процесор, який також може стати жертвою кібератаки. Тому відділи безпеки різних компаній покликані поступово усувати всі виявлені проблеми.

Источник материала
Поделиться сюжетом