8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гра «Hamster Kombat» зібрала в телеграмі 239 мільйонів гравців, — Дуров
Гра «Hamster Kombat» зібрала в телеграмі 239 мільйонів гравців, — Дуров

Гра «Hamster Kombat» зібрала в телеграмі 239 мільйонів гравців, — Дуров

Дуров підтвердив, що гравцями обіцятимуть криптовалюту.

Онлайн-гра «Hamster Kombat», у якій треба заробляти монети за клікання по екрану та виконання завдань, зібрала у «Телеграмі» 239 мільйонів користувачів упродовж трьох місяців. Про це повідомив її засновник Павел Дуров.

За його словами, за 73 дні гра вийшла на охоплення в 100 мільйонів користувачів щомісяця. Щодня додається 4-5 мільйонів нових користувачів.

Дуров повідомив, що незадовго гравці зможуть заробляти на цьому.

«Незабаром команда Hamster викарбує свій токен на TON, познайомивши з перевагами блокчейну сотні мільйонів людей. Настає нова ера, і ми спостерігаємо її прихід у реальному часі», — написав він.

Нагадаємо, користувачка соцмережі Х під ніком «злата прага» виявила, що ця гра має російський домен.

«Hamster Kombat зареєстрований RU-CENTER Group — одним із найбільших реєстраторів доменних імен і хостингом провайдерів, що входить у холдинг РБК. Позаяк російські компанії зобов’язані зберігати на серверах внутрішні дані користувачів і надавати їх силовикам на вимогу, це становить загрозу для українців. Їх особисті дані можуть використати для невідомих цілей», — ідеться в повідомленні.

«Hamster Kombat» здобув популярність також і в Україні, завдяки поширенню інформації про неї в інстаграмі, тіктоці й телеграмі. Ця гра копіює застосунок «Телеграму» Notcoin, та фактично готує до користування ним: у Notcoin через клацання заробляти монети, які потім можна обміняти на криптовалюту.

Фото: Spravdi

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом