8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як ловити щуку влітку: полювання на справжній трофей
Як ловити щуку влітку: полювання на справжній трофей

Як ловити щуку влітку: полювання на справжній трофей

Як відомо, щуку найкраще ловити взимку на жерлиці, або навесні, а то й восени на блешню.

Ловити щукувлітку треба вміти і не кожному це вдається, є певні правила і треба мати особливі знання, щоб спіймати зубасту в період року, коли буває дуже спекотно. Корисні поради з цієї теми дає рибалка Юрій на своєму YouTube-каналі "Риболовля з Юрієм Петрашем".

"Найскладніші місяці для лову щуки - це липень і січень. Саме в ці два місяці, м'яко кажучи, щука ловиться не найкращим чином. Є величезний перелік місць, де таку рибу можна зловити, щоб знайти ту єдину, плямисту і зубасту, треба перепробувати багато локацій", - розповідає рибалка на своєму каналі.

Відповідаючи на запитання, як ловити щуку влітку в спеку, автор каналу наголошує, що цей хижак дуже погано переносить теплу погоду і зайву сонячність. Ця риба хижак і полює вона за іншими мешканцями водойми, які, своєю чергою, у спеку теж ховаються глибше, на дно.

Як зловити велику щуку влітку

Щоб риболовля була вдалою, треба вибрати оптимальне місце. Автор каналу Юрій завжди обирає місце на водоймі, щоб воно було недалеко від очерету. Юрій завжди ловить щуку з човна, тому він може вибрати собі оптимальний варіант для вибору локації. Щука полюбляє місця, де стоять косяки риби, як-от карась, чи плітка.

Як зазначає автор, влітку зловити велику щуку досить важко, тому що через тиск велика риба спливає глибше і не дуже хоче полювати за верховодкою, або іншими мешканцями озера.

На запитання, коли бере щука влітку, автор відповідає, що найсприятливішим місяцем для лову цього хижака в літній період є місяць серпень. У липні щука найменш активна і зловити її дуже складно.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом