8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як прибрати волосся зі зливу раковини та ванної: 2 прості способи
Як прибрати волосся зі зливу раковини та ванної: 2 прості способи

Як прибрати волосся зі зливу раковини та ванної: 2 прості способи

Під час прибирання найменше хочеться торкатися руками зливу та волоссю в ньому. Але здається, що обійтися без цього не можна. Втім, на щастя, це зовсім не так.

Як почистити злив від волосся

Розблокувати злив, який суттєво засмітився волоссям, може бути дуже непросто, але це все-таки можливо. Для цього ви можете використовувати й покупні засоби, але згодяться й народні методи. Й вони насправді можуть виявитися навіть більш ефективними.

І перше, що ви можете спробувати, це зробити невеликий підручний інструмент: візьміть звичайний металевий дріт, зігніть один його кінець, щоб вийшов гачок. Після цього вам потрібно вставити його в злив та почати повільно провертати. Будьте готові до того, що вам знадобиться проявити трохи терпіння та вправності, але поступово волосся почне сплутуватися навколо гачка, і вам вдасться витягати його в міру просування.


Почистити злив дуже просто / Фото Pexels

Чи волосся може розчинитися у трубах?

Може, якщо ви приготуєте спеціальний засіб для прочищення зливу. Для нього вам знадобиться окрім, сода та оцет. Спершу налийте окріп у злив раковини чи ванни, аби розм'якшити його. Після цього додайте туди склянку соди та стільки ж оцту. Почнеться реакція, і вам потрібно залишити продукти так на 10 – 15 хвилин.

Після цього вам потрібно перевірити злив – і якщо нічого не змінилося й волосся все ще на місці, повторіть процедуру.

Источник материала
Поделиться сюжетом